I legen kan verden blive til noget mere og større end den var før, og vi kan

                          flyve afsted på musikkens og fantasiens vinger.Jeg hedder Ditte Aarup Johnsen og har gennem mere end 17 år turneret med forestillinger, koncerter og læringsforløb for børn i alderen 0-6 år sammen med de to hånddukker - Katten Tulle og papegøjen Skralle.

Det kan være alt fra besøg i vuggestuer, børnehaver, dagpleje, kirker, biblioteker, børnefestivaller, byfester, kulturhuse, børnefødselsdage med mere.

Jeg er optaget af, hvordan vi som voksne kan nå ind til barnets tanker og følelser gennem musikken, legen, fortællingen og bevægelsen. Hvordan kan vi understøtte barnets udvikling, læring og trivsel bedst muligt? Og hvad kan vi voksne lære af alt det, som børnene kommer med i kraft af deres måde at være i verden på?

Tulle og Skralle universet er med årene vokset og understøttes med billedbogsserier,  sanghæfte-serien Syng, leg, lær sprog, en app, Tulle og Skralles egen youtubekanal og masser af sang og musik på diverse musiktjenester.

Disse materialer er med til at forlænge og udvide oplevelsen, når Tulle og Skralle kommer på besøg hos lige netop jer, og det kan danne afsæt for videre fordybelse, leg og læring.


Se materialer her 


Kort om min baggrund

Kort om min baggrund: 


  • 2003 -    Driver Eventyrværkstedet, som Tulle og Skralle universet er en del af. 
  • 2023 -    Underviser ved Pædagogseminariet VIA, Aarhus i de æstetiske fag.
  • 2018-22  Konsulent v. Børnekulissen, Aarhus Kommune med teater og aktionslæringsforløb i dagi nstitutioner og dagpleje. 
  • 2014-16. Master i Børne-og ungdomskultur, medier og æstetiske læreprocesser ved SDU. Masterafhandling om små børns leg, musikalske og kropslige udtryksfomer
  • 1996 -    Forfatter, illustrator og komponist: Skriver læreboger, historier og sange for børn i aldersgruppen 1 – 8 år. 
  • 1998      Uddannet folkeskolelærer med linjefag i musik-og billedkunst.
 
LEVERING

1- 3 hverdage

RETURRET

30 dage

Bygget på ideal.shop